Zakaj uporabljati naravno kozmetiko? In zakaj La petite lavande?

Zakaj uporabljati naravno kozmetiko? In zakaj La petite lavande?

Na:

Naravna kozmetika - za nekatere ljudi stalna praksa, za druge še vedno le modna muha. V čem pa naj bi bila naravna kozmetika pravzaprav boljša od navadne?

Na to vprašanje si lahko odgovorite le, če obrnete loček svoje kreme, šampona ali kateregakoli drugega kozmetičnega izdelka v svoji kopalnici. Na branje deklaracij smo se, ko je govora o hrani, relativno hitro navadili. Predvsem zaradi odmevnih afer in šokantnih razkritij, kaj vse v resnici potrošniki vnašamo v svoje telo. Pri kozmetiki pa se ta zavest razvija veliko počasneje. Pod lažno pretvezo seveda, da tisto kar nanašamo na telo in ne v telo, ni tako škodljivo. Napaka.

Mineralna olja, parafini in druge sestave iz nafte, petrokemične snovi, detergenti, umetna barvila, celo pesticidi, parfumi in seveda konzervansi, ki omogočajo večletne roke trajanja, pronicajo globoko v kožo in slabijo imunski sistem. Povzročijo lahko različne kožne, nevrološke in tudi sistemske bolezni. In čeprav se velike korporacije rade pohvalijo, kako so vsi odmerki teh nezaželenih sestavin minimalni, zakonsko odmerjeni in dermatološko testirani, dejstvo ostaja, da se sintetične snovi v konvencionalni kozmetiki počasi a vztrajno nalagajo v telesu in v obliki usedlin negativno vplivajo na naš organizem.

Ne tvegajte svojega zdravja zaradi neznanja ali navade. Posezite raje po naravni kozmetiki - tako kot raje posežete po pravem domačem jabolku.

KAKO PREPOZNATI NARAVNO KOZMETIKO?

Naravno kozmetiko boste prepoznali - kot že samo ime pove - po sestavinah naravnega izvora, odsotnosti umetnih barvil in mineralnih olj, odsotnosti konzervansov, kot so parabeni (in zatorej tudi po krajših rokih trajanja), parfumov in ostalih sintetičnih snovi, velikokrat pa tudi po odsotnosti sestavin živalskega izvora.

ZAKAJ LA PETITE LAVANDE

Linija proizvodov La petite lavande vsebuje le naravne sestavine, večinoma lastne pridelave oziroma sestavine lokalnih proizvajalcev, ne vsebuje nikakršnih aditivov in zdravju škodljivih snovi, ni testirana na živalih, obenem pa je izdelana ročno z lastnim mešanjem vseh sestavin, od začetka do konca, kar zagotavlja kakovost v vsaki fazi celotnega procesa proizvodnje.

 

GARANCIJA NA UČINKOVITOST

Prepričanje v kakovost je pri La petite lavnade tolikšno, da skoraj edini na svetu svoji 100 % naravni deo kremi priložimo GARANCIJO NA UČINKOVITOST! Naj si bo to obsežno znojenje, hormonska neravnovesja, fizične obremenitve, deo krema učinkuje celih 24 ur brez kakršnegakoli negativnega učinka na vaše telo!

Bodite sveži in obenem zdravi.

La petite lavande

Komentarji

Pustite komentar

* Zahtevano polje