Zelo veseli smo, da ste izkazali svoje zaupanje liniji proizvodov La Petite Lavande.
Že na začetku želimo poudariti, da je v našem podjetju varovanje osebnih podatkov bistvenega pomena, saj se zavedamo posledic nepravilnega rokovanja z njimi. Zato smo se lotili vseh možnih ukrepov, da Vaše podatke zaščitimo na najboljši možni način.

Pridobivanje, uporaba in varovanje pridobljenih osebnih podatkov s strani La Petite Lavande je poleg upoštevanja določb Zakona o varstvu osebnih podatkov (UR. list RS št. 86/2004) nadgrajeno tudi z ukrepi Evropske komisije za implementacijo GDPR regulacije (General Data Protection Regulation).


IZJAVA O VAROVANJU IN PRIDOBIVANJU OSEBNIH PODATKOV TER NJIHOVI UPORABI

Prodajalec skrbno izvaja politiko zasebnosti. Izjava o varovanju in zbiranju osebnih podatkov ter njihovi uporabi je namenjena opisu, kako Prodajalec rokuje z Vašimi osebnimi podatki, ki jih pridobi ob uporabi njegove spletne trgovine.  Za osebne podatke štejejo Vaši identifikacijski podatki: ime in priimek, elektronski naslov, stalni naslov, telefonska številka, oziroma tisti podatki, ki niso javno dostopni in za katere Prodajalec izve v času uporabe njegove spletne trgovine. 
Prodajalec bo Vaše osebne podatke hranil kot zaupne, kar pomeni, da jih ne bo distribuiral, objavljal, posredoval tretjim osebam niti na katerikoli drug način omogočil njihovega dostopa tretjim osebam brez vašega vnaprejšnjega soglasja.

Vsi podatki o kupcih so strogo zaupni in dostopni samo osebju, ki te podatke nujno potrebuje pri svojem delu.
La Petite Lavande in njeni poslovni partnerji so zavezani spoštovati načelo varovanja zasebnosti. Zato pridobivamo samo tiste osebne podatke, ki so nujni za izpolnitev naše obveznosti do kupcev.

Podatke, ki se z obiskom spletne strani samodejno beležijo,  ne sodijo pa med osebne podatke  (ime domene, vrsta brskalnika, število obiskov, koliko časa je oseba na spletni strani in podobno) ima spletna trgovina La Petite Lavande pravico uporabiti izključno zaradi ocene obiskanosti spletne strani in zaradi izboljšave svojih vsebin in funkcionalnosti. 
La Petite Lavande kupce obvešča o načinu uporabe pridobljenih podatkov in jim ponuja možnost, da se sami odločijo, ali želijo, da se njihovo ime umakne s seznama, ki se uporablja za namene oglaševanja.
V primeru spremembe kateregakoli osebnega podatka (npr. kraj bivanja, naslov za dostavo), ki se zabeležijo ob registraciji, je Kupec to spremembo dolžan vnesti tudi v podatke uporabniškega profila. V primeru, da Kupec te spremembe ne naredi, La Petite Lavande ni odgovorna za nepravilno naročilo ali nepravilno dostavo proizvodov.
Vse navedbe o varovanju osebnih podatkov se navezujejo izključno na začetno stran spletne trgovine www.missmichy.com in na vse podzavihke znotraj domene www.missmichy.com, ne navezujejo pa se na zunanje strani, ki so navedene v povezavah ali delujejo preko povezav.

Spletna trgovina La Petite Lavande na spletnem naslovu www.missmichy.com, ki je v lasti podjetja EMIA GROUP d.o.o., Požarnice 49a, 1351 Brezovica pri Ljubljani, se zavezuje, da bo v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov in Splošno uredbo o varovanju osebnih podatkov GDPR, varovala osebne podatke Kupcev. Prodajalec se zavezuje, da osebnih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam brez predhodnega soglasja Kupca. Prodajalec si pridržuje pravico obdelovanja osebnih podatkov za namene analize, anketiranja, nagradnih iger, pošiljanja oglasnega gradiva ter za obveščanje o novih ponudbah. Registrirani uporabnik lahko kadarkoli zahteva prenehanje pošiljanja oglasnega gradiva in sicer preko elektronskega naslova info@lapetitelavande.si.


•    1. Katere podatke pridobivamo preko te spletne strani in na kakšen način?
•    2. Na kakšen način varujemo Vaše osebne podatke?
•    3. Za kakšne namene uporabljamo Vaše osebne podatke?
•    4. Komu lahko razkrijemo Vaše osebne podatke in zakaj?
•    5. Kje lahko vidite, preverite, spremenite ali izbrišete osebne podatke, ki ste nam jih poslali?
•    6. 'Piškotki' ("tehnologija sledenja") - kako in zakaj jih uporabljamo?
•    7. E-marketing
•    8. Kako dolgo shranjujemo Vaše osebne podatke?
•    9. Kakšna je politika o pridobivanju podatkov, ki jih dobimo od otrok, ki obiščejo našo spletno stran?
•    10. Ali lahko naknadno spremenimo pogoje varovanja osebnih podatkov in politike zasebnosti?
•    11. Kje lahko najdete več informacij o pravnih vprašanjih o naši spletni strani in   zakonskih pravicah ter odgovornostih?
•    12. Kaj storiti v primeru dodatnih vprašanj o svojih osebnih podatkih?
•    13. Kateri pogoji s pravnimi definicijami so uporabljeni v EMIA GROUP d.o.o. izjavi o zasebnosti podatkov?
•    14. Retargeting
•    14a. Newsletter
•    14b. Retargeting
•    14c. Google Analytics
•    14d. Facebook
•    15. POMEMBNO - Zakaj morate sprejeti pogoje v Izjavi o varnosti podatkov?


1.    Katere osebne podatke pridobivamo na tej spletni strani in na kakšen način?

Ob registraciji pridobimo samo tiste osebne podatke, ki jih želite posredovati sami, ter tiste, ki so nujni, da vam lahko ponudimo (in nadgradimo) našo storitev. Pridobivamo, obdelujemo in shranjujemo tako:

•    ime in priimek
•    naslove za dostavo
•    podjetje oz. naziv pravne osebe, matično in davčno številko (če je uporabnik pravna oseba)
•    naslov elektronske pošte (uporabniško ime);
•    kontaktno telefonsko številko
•    državo bivanja

Za točnost in ažurnost podatkov, vnesenih ob registraciji, Prodajalec ne odgovarja. 
Ob prijavi na Newsletter se Vaš elektronski naslov uporablja za komunikacijo z vami, z namenom, da bi vam pravočasno postregli z informacijami o akcijah, novostih, obdarovanjih in ostalih pomembnih zadevah v našem poslovanju. Če tega ne želite, se lahko kadarkoli odjavite iz storitve Newsletter. Vaš elektronski naslov uporabljamo tudi za svoje lastno oglaševanje – odjavite se lahko kadarkoli. 

2. Na kakšen način varujemo Vaše osebne podatke?

La Petite Lavande sprejema vse možne ukrepe za zaščito Vaših osebnih podatkov. To pomeni, da ima samo pooblaščeno osebje La Petite Lavande ter partnerji, ki nudijo svoje storitve (Pošta Slovenije d.d., VIZIJA računovodstvo d.d.), ki so se pogodbeno vezali, da bodo vse podatke obvarovali kot poslovno skrivnost, dostop do Vaših osebnih podatkov.

Z namenom zaščite Vaših osebnih podatkov La Petite Lavande redno nadgrajuje svoj informacijski sistem in tako sprejema ustrezne ukrepe za preprečevanje nepooblaščenega vdora do osebnih podatkov (npr. hakiranje).

3. Za kakšne namene uporabljamo Vaše osebne podatke?

Vaši osebni podatki se bodo uporabljali izključno za namen našega poslovanja, kot tudi za upravljanje, podporo in pridobivanje povratnih informacijah o naših storitvah.

4. Komu lahko razkrijemo Vaše osebne podatke in zakaj?

La Petite Lavande se zavezuje, da ne bo delila Vaših osebnih podatkov s poslovnimi partnerji, ki bi te podatke izkoristili za oglaševalske namene, razen če bi vi za to dali Vaše izrecno soglasje. 

Uporaba:
(i) direktno oglaševanje preko elektronskega naslova,
(ii) kadarkoli lahko zahtevate prekinitev kontaktiranja preko elektronske pošte za namene oglaševanja in poleg tega
(iii) kadarkoli lahko zahtevate izbris osebnih podatkov iz našega sistema

La Petite Lavande vaše osebne podatke deli z naslednjimi pogodbenimi partnerji, z namenom izvedbe storitve:

Pošta Slovenije d.d.  - dostava naročenh pošiljk
VIZIJA računovodstvo d.d.  - obdelava računov

Vaše osebne podatke lahko posredujemo državnim organom v naslednjih primerih:

(i)  v kolikor to zahteva sprememba katerekoli zakonodaje;
(ii)  če je to neizogibno za nemoten pravni proces;
(iii)  za namene odgovora na vse pravne zahteve oziroma postopke;
(iv)  če je to v skladu s pravnimi zahtevami oziroma postopki oziroma z namene zaščite in uresničevanje zakonitih interesov Prodajalca, njegovih strank in javnosti.
.
5. Kje lahko vidite, preverite, spremenite ali izbrišete osebne podatke, ki ste nam jih poslali?

V kolikor ste se prijavili na Newsletter neodvisno od registracije na spletno trgovino, je ob prejetju  vsakega Newsletter-ja na dnu opcija "Odjava", preko katere se lahko odjavite ali pa nam lahko pošljete elektronsko sporočilo na info@lapetitelavande.si in mi bomo to storili namesto Vas. V kolikor ste registrirani uporabnik naše spletne trgovine pa lahko v svojem 'uporabniškem profilu' izbrišete kljukico za prejemanje Newsletter-ja.

V vašem uporabniškem profilu smo poleg možnosti, da lahko sami spreminjate podatke, dodali dve novi opciji. 1. "Podatki, ki jih uporabljamo" kjer lahko na kratko preberete, za kakšne namene se koristijo vaši podatki 2. "Moji osebni podatki" - tu vam je predstavljena možnost, da svoje podatke prevzamete v PDF in CSV formatu, ter obvestilo, da lahko pošljete zahtevek za izpustitev oziroma izbris vaših podatkov na elektronski naslov: info@lapetitelavande.si.

6. 'Piškotki' ("tehnologija sledenja") - kako in zakaj jih uporabljamo?

Spletna trgovina La Petite Lavande uporablja tehnologijo sledenja, imenovano "Piškotki". To so besedilne datoteke, ki jih na vaš računalnik naloži spletni strežnik in ki omogočajo zbiranje podatkov, kot so vrste brskalnikov in operacijskega sistema, pripadajoča stran, pot preko strani, domena ISP in podobno, in sicer za namene razumevanja ter potrebnih informacij o načinu uporabe te spletne strani s strani uporabnikov. Na ta način lahko spletno stran La Petite Lavande prilagajamo Vašim potrebam.

La Petite Lavande skrbno hrani vse informacije, pridobljene s pomočjo "Piškotkov" v ne-osebno identificiranem formatu. Nobena izmed informacij, pridobljenih s pomočjo "Piškotkov", se ne posreduje tretjim osebam in se ne uporablja za kakršnekoli nepredvidljive komunikacije.

"Piškotki" na vašem računalniku ne vsebujejo vašega imena, ampak le IP naslov. Takoj ko uporabnik preneha s svojim delom,  informacije  v 'Piškotkih' spletni trgovini La Petite Lavande niso več dostopni.
Prosimo preverite, ali nastavitve na vašem računalniku omogočajo možnost "Piškotkov". Lahko si nastavite tudi možnost, da vas brskalnik na to možnost opozori, lahko pa "Piškotke" tudi  onemogočite, kar pa posledično pomeni, da ne boste mogli uporabljati vseh možnosti na tej spletni strani (glejte rubriko 'Pomoč' v vašem brskalniku).
Četudi se odločite, da "Piškotke" izključite, lahko še vedno uporabljate velik del te in tudi drugih spletnih strani. V primeru, da uporabljate različne računalnike na različnih krajih, boste morali preveriti ali ima vsak brskalnik nastavljene Vaše nastavitve glede omogočanja "Piškotkov".
Da bi Vam olajšali odločitev glede  omogočanja "Piškotkov" se vam pred vstopom na spletno stran La Petite Lavande pojavi okence, v katerem lahko sprejmete ali zavrnete "Piškotke". "Piškotki" se ne bodo aktivirali, vse dokler za to ne dobimo Vašega soglasja.

7. E-marketing

SPAM je oznaka za določeno mesto, kjer se shranjuje nezaželena elektronska pošta, ki vsebuje reklamna oziroma marketinška sporočila in ki je bila poslana brez Vašega soglasja.
Spletna trgovina La Petite Lavande ne pošilja SPAM elektronskih sporočil, ampak uporablja anti-spam orodje, ki  uporabnika ščiti pred prejemom SPAM sporočil, saj pošiljanje tovrstnih sporočil brez soglasja v mnogih državah nezakonito. Spletna trgovina La Petite Lavande se tako zavezuje, da brez Vašega izrecnega soglasja, imenovanega OPT-IN (Privolitev),Vaših osebnih podatkov (vključujoč Vaš elektronski naslov) ne bo uporabljala za direktni marketing oziroma za komunikacijo, prav tako pa jih ne bo posredovala tretjim osebam, ki bi Vaše osebne podatke lahko uporabile za pošiljanje SPAM elektronske pošte.

Spletna trgovina La Petite Lavande tako ponuja možnost, da s soglasjem lahko dobivate  marketinška elektronska sporočila, ob čemer bo vsako elektronsko sporočilo vsebovalo možnost, da lahko kadarkoli zavrnete pošiljanje tovrstne elektronske pošte z naše strani.
Če se zgodi, da vendarle dobite SPAM pošto strani spletne trgovine La Petite Lavande, nam to prosimo sporočite na nfo@lapetitelavande.si, ali pa se odjavite sami, kot je to navedeno v rubriki 'Kje lahko vidite, preverite, spremenite ali izbrišete osebne podatke, ki ste nam jih poslali?'.
8. Koliko dolgo shranjujemo  Vaše osebne podatke?

Spletna trgovina La Petite Lavande si pridržuje pravico, da Vaše osebne podatke, ki ste nam jih posredovali preko te spletni strani, hrani v svoji bazi podatkov, in sicer le tako dolgo, kot je potrebno, da odgovori na vprašanja, reši težave, omogoči nove in boljše storitve, vendar vselej v skladu z določili veljavne zakonodaje. To pomeni, da Vaše osebne podatke lahko hranimo tudi po tem, ko prenehati uporabljati to spletno stran. Po preteku zgoraj omenjenega obdobja pa bodo Vaši osebni podatki izbrisani iz vseh sistemov znotraj spletne trgovine La Petite Lavande. 
Naj Vas še enkrat opomnimo, da imate svoje osebne podatke sicer pravico kadarkoli izbrisati (opisno v rubriki  'Kje lahko vidite, preverite, spremenite ali izbrišete osebne podatke, ki ste nam jih poslali?').

9. Kakšna je politika o pridobivanju podatkov, ki jih dobimo od otrok, ki uporabljajo našo spletno stran?

Zaščita zasebnosti otrok igra v svetu elektronske komunikacije pomembno vlogo. Starši in skrbniki moramo zato vestno  spremljati elektronske aktivnosti svojih otrok.

Posebno opozorilo za otroke pod 16 let starosti
Če ste uporabnik te spletne strani in ne štejete 16 let, prosimo, da v kolikor ne razumete vsebine te spletne strani in preden posredujete svoje osebne podatke na naši spletni strani, poiščete pomoč in nasvet pri Vaših starših oziroma skrbnikih.

Posebno opozorilo za starše oziroma skrbnike otrok pod 16 let starosti

Priporočamo, da starši oziroma skrbniki redno spremljajo in preverjajo elektronske aktivnosti svojih otrok. 
Prosimo Vas, da poskrbite, da Vaš otrok ne posreduje podatkov, ki služijo osebni identifikaciji, brez Vaše privolitve.

10. Ali lahko naknadno spremenimo pogoje varovanja osebnih podatkov in politike zasebnosti ?

Spletna trgovina La Petite Lavande si pridržuje pravico do sprememb in popravkov. Predlagamo, da pogoje redno pregledujete in se tako prepričate, da razpolagate z veljavnimi informacijami.

11. Kje lahko poiščem več informacij o pravnih vprašanjih in svojih zakonskih pravicah in odgovornostih?

Za bolj podrobne informacije preglejte „SPLOŠNE POGOJE POSLOVANJA“ .

12. Kaj storiti v primeru dodatnih vprašanj v zvezi s svojimi osebnimi podatki?

Elektronski naslov: info@lapetitelavande.si
Naslov: EMIA GROUP d.o.o., Požarnice 49 a, 1351 Brezovica pri Ljubljani
Telefonska številka: 0386(0)59974435

13. Kateri pogoji s pravnimi pojmi se nahajajo v Izjavi o varovanju in zbiranju osebnih podatkov ter njihovi uporabi spletne trgovine La Petite Lavande ?

Za osebne informacije štejejo osebni podatki in vsaka informacija, s katero se lahko posredno ali neposredno identificirate (na spletu je to že Vaš elektronski naslov, IP naslov, itd.).
Obdelava osebnih podatkov pomeni vsako delovanje oziroma niz delovanj, ki se izvede na podlagi Vaših osebnih podatkov, vključno z zbiranjem, snemanjem, organiziranjem hranjenjem, prilagajanjem ali spreminjanjem, raziskovanjem, posvetovanjem, uporabo, prenosom, distribucijo oziroma vključno s katerimkoli drugim načinom omogočanja razpolaganja, poravnavo, kombiniranjem, blokiranjem, brisanjem ali uničenjem (tj. katerakoli aktivnost, ki vključuje osebne podatke, ki nam jih posredujete in jo izvede spletna trgovina La Petite Lavande).  

14. Retargeting

14a. Newsletter

Ko se prijavite na Newsletter, vaš elektronski naslov služi temu, da Vam lahko občasno posredujemo informacije o akcijah, novostih, obdarovanjih in ostalih pomembnih zadevah. Iz storitve Newsletter se lahko kadarkoli odjavite.
Poleg navedenega pa vaš elektronski naslov služi tudi lastnemu oglaševanju. Tudi to lahko kadarkoli ukinete.

14b. Retargeting-Pixel družabnega omrežja Facebook

Na spletni trgovini La Petite Lavande uporabljamo orodje Retargeting-Pixel Custom Audiences družabnega omrežja Facebook, s katerim upravlja podjetje Facebook Inc. 1601 South California Avenue, Palo Alto, CA 94304, ZDA. S pomočjo orodja Remarketing –Pixels lahko Facebook obiskovalce spletne trgovine La Petite Lavande uvrsti v ciljno skupino za oglase Facebook-Ads. V te namene se bo na vašem računalniku shranil Facebook Piškotek. Ostale informacije o obsegu in namenu zbiranja podatkov, o načinu obdelave podatkov s strani Facebooka, o tem, kako jih uporablja ter o možnostih o zaščiti zasebnosti so dostopne v Facebook-ovih smernicah o zaščiti podatkov, in sicer na spletnih straneh  https://facebook.com/policy.php in https://www.facebook.com/ads/settings. Uporabo možnosti  Custom Audiences lahko zavrnete na strani www.youronlinechoices.com/de/praferenzmanagement, če pa imate uporabniški račun, pa to lahko naredite že tu.
14c. Google Analytics

Spletna trgovina La Petite Lavande uporablja storitev analize spleta, imenovane Google Analytics, podjetja Google Inc. („Google“). Google Analytics uporablja Piškotke, ki so besedilne datoteke, ki se shranijo na Vašem računalniku in ki nato omogočijo analizo uporabe spletnih strani. Spletna trgovina La Petite Lavande uporablja tudi aplikacijo Google AMP Client ID API, zato da bi s pomočjo storitve Google Analytics povezala aktivnosti uporabnika na pospešenih mobilnih straneh (AMP) z aktivnostmi uporabnika  na mobilnih straneh, ki niso pospešene. Google šifre za sledenje te spletne strani uporabljajo funkcijo „_anonymizeIp()“. To je razlog, zakaj se IP naslov znotraj  držav članic Evropske unije oziroma drugih članic podpisnic izven Evropske ekonomske skupnosti , obdeluje le v skrajšani obliki – tako se namreč izključi možnost neposredne povezave z osebo. Le v zelo posebnih primerih se lahko zgodi, da se celoten IP naslov prenese na strežnik podjetja  Google v ZDA in se nato tam skrajša. Po napotkih lastnika spletne trgovine La Petite Lavande podjetje Google uporabi te informacije z namenom ocene uporabe spletne strani in izdelala poročila o aktivnostih na spletni strani in zanj pripravila informacije o ostalih storitvah , ki so povezane z uporabo spletnih strani. IP naslov se z vašega brskalnika v okviru storitve Google Analytics ne povezuje z ostalimi podatki podjetja Google. Shranjevanje Piškotkov lahko onemogočite z nastavitvami v software-u Vašega brskalnika, ob tem pa vas opozarjamo, da e lahko zgodi, da ne boste mogli uporabljati vseh funkcij te spletne strani v polnem obsegu.
V kolikor želite onemogočiti shranjevanje informacij, ki nastanejo s pomočjo Piškotkov in ki se nanašajo na uporabo spletne trgovine La Petite Lavande (vključujoč vaš IP naslov) na Googlu, kot tudi obdelavo teh podatkov s strani podjetja Google, to naredite tako, da prevzamete in instalirate dostopne podatke brskalnika na naslednji povezavi: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de


14d. Facebook

Spletna trgovina La Petite Lavande uporablja tako imenovane programske dodatke za družabna omrežja kot je („Plugins“) za družabno omrežje Facebook, s katero upravlja podjetje  Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, ZDA („Facebook“). Programski dodatki so označeni z logotipom Facebooka ali pa dopolnjeni z navedbo „Programski dodatek za družabna omrežja podjetja Facebook“ oziroma „Facebook programski dodatek za družabno omrežje“. Pregled programskih dodatkov Facebooka in njihovih ikon  lahko najdete na povezavi: https://developers.facebook.com/docs/plugins.
Ko kliknete na neko stran naše spletne trgovine, ki vsebuje tak dodatek, Vaš brskalnik vzpostavi neposredno povezavo s strežnikom Facebooka. Vsebina programskega dodatka se prenese s strani Facebook neposredno na vaš brskalnik in postane del te strani. S tako povezavo Facebook dobi informacije, da je vaš brskalnik odprl ustrezno stran spletne predstavitve in to tudi če nimate ustvarjenega Facebook profila oziroma niste trenutno prijavljeni v Facebook omrežje. Te informacije, vključno z vašim IP naslovom, se prenesejo neposredno z vašega brskalnika na strežnik podjetja Facebook v ZDA, kjer se tudi shranijo.
Če ste prijavljeni na Facebook omrežje lahko Facebook takoj ob obisku deli tudi našo spletno stran z Vašim Facebook profilom. Če ste s pomočjo programskih dodatkov v interakciji, npr. če ste pritisnili gumb „Všeč mi je “ ali vpisali nek komentar, se bodo te informacije takoj prenesle neposredno na strežnik podjetja Facebook in se tam shranile.  Poleg tega se bodo te informacije objavile tudi v Vašem Facebook profilu in se prikazale vašim prijateljem.

Facebook lahko te informacije uporabi za potrebe oglaševanja in oblikovanja Facebook strani  v skladu s potrebami. S tem namenom Facebook ustvarja profile uporabe, interesov in vez, npr. da bi ocenil vašo uporabo naše spletne strani v zvezi z reklamnimi oglasi, ki se vam prikazujejo na Facebook strani, zato da bi informiral druge Facebook uporabnike o vaših aktivnostih na naši spletni strani in zato da bi ponudil ostale storitve, ki so povezane z uporabo Facebook omrežja. Če ne želite, da Facebook deli pridobljene podate o naši spletni predstavitvi z Vašim Facebook računom, se morate pred obiskom naše spletne trgovine odjaviti s Facebook omrežja. Očitavanje Facebook programskih dodatkov lahko popolnoma onemogočite s pomočjo orodja „Facebook Blocker“ (https://www.comparitech.com/blog/vpn-privacy/stop-facebook-tracking/).

O namenu in obsegu pridobivanja in nadaljnji obdelavi ter uporabi podatkov Facebook omrežja, vaših pravicah in možnostih preverbe zaščite zasebnosti, lahko najdete v navodilih za zaščito zasebnosti Facebook omrežja: http://www.facebook.com/policy.php.

15. POMEMBNO – Zakaj moram sprejeti pogoje v Izjavi o varovanju in pridobivanju osebnih podatkov ter njihovi uporabi?

Ta  Izjava o varovanju in pridobivanju osebnih podatkov ter njihovi uporabi Vam v  okviru izvajanja politike zasebnosti posreduje vse nujne informacije, da se lahko na enostaven način odločite, ali boste uporabljali spletno stran www.missmichy.com in ji posredovali svoje osebne podatke, ali ne. 
Tako z obiskom na naši spletni strani kot tudi s komunikacijo preko elektronskega naslova, privolite in posredujete svoje soglasje za obdelavo Vaših osebnih podatkov in sicer na načine, kot so definirani v tej Izjavi o varovanju in pridobivanju osebnih podatkov ter njihovi uporabi.
Če boste želeli biti deležni drugih storitev kot so nagradne igre, newsletter, nove informacije o proizvodih, itd. in bomo za to od vas potrebovali dodatne osebne podatke (ime, naslov in elektronski naslov), bomo za to zaprosili za Vaše neposredno soglasje za pridobitev in uporabo Vaših osebnih podatkov, ti pa se bodo uporabljali prav v tisti namen, za katerega nam boste svoje soglasje posredovali. Če imate kakršnakoli dodatna vprašanja v zvezi s to Izjavo o varstvu osebnih podatkov ter politiki zasebnosti, Vas prosimo, da nas kontaktirate preko elektronskega naslova info@lapetitelavande.si.