zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Deo Sivka&Vanilija

5,10 €
z vključenim 22% DDV

50g

Z garancijo na učinkovitost!
DELUJE! DELUJE! IN DELUJE! CEL DAN!!
Količina

V danšnjem času je v kozmetičnih proizvodih zakonsko dovoljeno uporabljati celo 25 različnih sestavin, ki vsebujejo aluminij. Aluminijev klorhidrat, ki se uporablja v dezodorantih, pa je ena izmed najbolj pogosto uporabljenih zdravju škodljivih aluminijevih soli.

Odvržena so celo prepričanja, da so dezodoranti manj škodljivih od antipespirantov, saj so našli povezavo med parabeni, ki jih vsebujejo mnogi dezodoranti in rakom dojke. V tkivih teles žensk, ki so umrle za rakom dojke, so namreč v tkivih dojk našli ravno paraben.


Prehitite ugotovitve in posledice kemične kozmetike – uporabljajte samo 100 % naravne dezodorante!

Navodila za uporabo – pozorno sledite:
1. Za nanos je potrebno izredno malo kreme – polovico grahovega zrna. Ne bojte se, ne bo premalo – krema je narejena iz vrhunskih in koncentriranih sestavin, ki učinkujejo že v malih količinah.
2. Krema se nanaša na MOKRO. To pomeni, da kremo z zares mokrimi prsti najprej s krožnimi gibi zmešate med prsti, da postane že oljnata in skoraj brezbarvna (tako ne bo puščala sledi na obleki- če se zgodi, da jih,  jo niste nanesli z dovolj mokrimi prsti ali na dovolj  mokro kožo).
3. Nanesite na mokro kožo pod pazduhami, vtrite v kožo do nevidnega, da se krema vpije in pustite, da se popolnoma posuši.
4. Kot podlago lahko uporabite hidrolat lavandin oziroma smilj. Ker smilj učinkovito odstranjuje kožne madeže, bodo vaše pazduhe ne le naravno zaščitene pred neprijenimi vonjavami, ampak tudi lepe na pogled.

In kaj pravijo tisti, ki so deo kremo preizkusili?

"Zadovoljna sem z deo kremo, prijetnega vonja, omogoča normalno dihanje kože pod pazduhami. Deo nanesem zjutraj in cel dan preživim brez dodatnega nanašanja deota. Po tuširanju se spere brez problema in za seboj ne pušča nobenega občutka lepljivosti!"

Jasmina K. - potrjeni kupec

" Popolno! Proizvod je popoln. Navdušena  sem totalno, priporočam vsem, ki želijo nekaj naravnega in učinkovitega!"

Kristina K.  - potrjeni kupec

Podatki

INCI
Sodium bicarbonate; Zea Mays (Corn) starch; Prunus Amygdalis dulcis (sweet almond) oil; Tocopheryl acetate; Lavandula hybrida oil; Aroma; *limonene, *linalool, *geraniol, *coumarin

Mnenja

Trenutno ni novih mnenj strank.

NAPIŠITE SVOJ KOMENTAR

Deo Sivka&Vanilija

50g

Z garancijo na učinkovitost!
DELUJE! DELUJE! IN DELUJE! CEL DAN!!

NAPIŠITE SVOJ KOMENTAR

Priporočamo Vam tudi...