zoom_in
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right

Milo za čiščenje obraza z glino in ogljem

5,10 €
z vključenim 22% DDV

50 g

Magnet za ogrce!

Količina

Aktivno oglje odlično očisti kožo, odstranjuje odvečno maščobo in vse nečistoče s povrhnjice kože, kot močan detoksikant nase vleče ogrce, globinsko čisti pore in uravnava izločanje sebuma.

Zelena glina je bogata s koristnimi minerali (npr. silicij, aluminij, železo, kalcij, magnezij, oligoelementi, titan), ki kožo lepo napnejo in pomladijo. Glina ima spodobnost iz kože izvleči  škodljive snovi, obenem pa odstranjuje mrtve celice s povrhnjice kože, izboljša prekrvavitev in regeneracijo kože.


In kaj pravijo tisti, ki so  milo Glina-Oglje preizkusili?


»Milo iz gline – Že drugič ga uporabljamo za sina, ki je v puberteti in ima obraz poln mozoljev in ogrcev. Po redni vsakodnevni uporabi se vidi izredno izboljšanje. Zelo smo zadovoljni, ne le s tem, ampak tudi z ostalimi vašimi proizvodi, ki jih uporabljamo.« 

Suzana - potrjeni kupec 

»ODLIČEN! Moj fant je imel na hrbtu polno mozoljev in ogrcev in v roku 2 mesecev uporabe so popolnoma izginili. Mogoče bi še prej, če bi ga še malo bolj redno uporabljali. In samo, da poudarim, da je po priporočilih xy zdravnikov dobival raznorazne kreme, kisline in vodice za umivanje in čiščenje in prav nič ni pomagalo, razen tega prekrasnega mila. Jaz ga uporabljam en teden predno dobim menstruacijo in mozolji se niti ne pojavijo – čeprav so se vedno, kadar nisem uporabljala tega mila. Redno naročava in tako bo tudi ostalo! Hvala hvala hvalaaa! P.s. odličen je tudi za  teenagerje (preizkušeno na   sestri!)"                                                                                                                                                                            
 Martina - potrjeni kupec 

»Odličen! Zelo lepo očisti kožo in ne izsušuje. Rezultati so hitro vidni in priporočila bi ga vsakomur, ki želi čisto in bleščečo kožo!« 

Iva- potrjeni kupec 


»Izvrsten! To je že četrto po vrsti! Odličen bil in ostal! Obraz očisti boje od česarkoli! Izvrsten za mastno in tudi zelo mastno kožo, saj globinsko očisti vse iz kože. Nujno pa je potrebno po uporabi nanesti dobro vlažilno kremo, drugače preveč izsuši…                   Priporočam iz srca!          

                     
 Ena - potrjeni kupec 

»Magičen proizvod – To milo je absolutni favorit Vaših proizvodov. Brezkompromisno čisti ogrce (vsa zafrustriranost moje princeske zaradi mozoljev je izginila samo s pomočjo tega mila). Številni moji prijatelji ne morejo več brez teh » črnih sanj« kot mu sama rečem, in vsi ga naročamo v velikih količinah .. kot lahko tudi sami vidite. Vse čestitke!!!

 Marina K.- potrjeni kupec Navodila za uporabo:
1. Obraz zmočite z vodo
2. Milo prislonite k obrazu in ga s krožnimi gibi narahlo vtrite – funkcija pilinga
3. Pustite, da se pena na obrazu posuši -  funkcija maske za obraz
4. Sperite obraz z mlačno vodo
5. Še mokro kožo obraza takoj navlažiti s Hidrolatom in nanesti olje ali kremo  - glina in oglje namreč v fazi čiščenja in izsesavanja škodljivih snovi, izsušita tudi kožo. V kolikor po uporabi kožo takoj navlažite, lahko milo uporabljate vsak dan.

Podatki

INCI
Sodium Palminate, Sodium Castorate, Sodium Cocoate, Glycerin, Sucrose, Sorbitol, Aqua, Coco Glucoside, Solum Fullonum, Charcoal Powder

Mnenja

Trenutno ni novih mnenj strank.

NAPIŠITE SVOJ KOMENTAR

Milo za čiščenje obraza z glino in ogljem

50 g

Magnet za ogrce!

NAPIŠITE SVOJ KOMENTAR